Ga naar de inhoud
Home » Pokémon Sleep en Pokémon GO Plus +: Slaap lekker en speel goed!

Pokémon Sleep en Pokémon GO Plus +: Slaap lekker en speel goed!

  • 2 min read

Pokémon-liefhebbers opgelet: het is tijd om je slaap te omarmen! Pokémon Sleep, een spel dat werd aangekondigd in mei 2019, is bedoeld om spelers een leuke en verrijkende ervaring te bieden door de tijd die ze slapen – en de tijd dat ze wakker worden – van invloed te laten zijn op het spelverloop.

Vandaag is aangekondigd dat Pokémon Sleep gepland staat om in de zomer van 2023 te worden gelanceerd voor iOS- en Android-apparaten. Tijdens het spel zullen fans zich aansluiten bij Professor Neroli, die de slaapstijlen van Pokémon bestudeert, en Snorlax om onderzoek te doen naar hoe Pokémon slapen.

Maar dat is niet alles! De Pokémon GO Plus +, die gebruik maakt van Bluetooth® Low Energy-technologie, zal beschikbaar zijn vanaf 21 juli 2023 en kan worden gekoppeld aan de smartphone-apps voor gebruik in Pokémon GO en Pokémon Sleep-games.

Voor Pokémon GO-spelers stelt de Pokémon GO Plus + spelers in staat om Poké Balls automatisch te gooien. En voor Pokémon Sleep-spelers kunnen ze het apparaat gebruiken om hun slaap te volgen in combinatie met hun smartphones.

Kortom, met de lancering van Pokémon Sleep en Pokémon GO Plus + hebben spelers nog meer reden om de perfecte nachtrust te krijgen en tegelijkertijd te genieten van hun favoriete Pokémon-spellen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze spannende ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *