Ga naar de inhoud
Home » Dust & Neon: Netflix’s Exclusieve Robot-infested Shooter nu beschikbaar op Google Play voor abonnees

Dust & Neon: Netflix’s Exclusieve Robot-infested Shooter nu beschikbaar op Google Play voor abonnees

  • 2 min read

We hebben goed nieuws voor alle Netflix-abonnees die van gamen houden! Deze week heeft de streaminggigant Dust & Neon uitgebracht op Google Play. Dit futuristische Western-twin-stick shooter spel is exclusief voor Netflix-abonnees en ziet er fantastisch uit dankzij de unieke grafische stijl en de stripboekachtige graphics.

Een spel vol uitdagingen

Dust & Neon speelt zich af in een futuristisch Wilde Westen waarin robots in opstand zijn gekomen tegen hun menselijke tegenhangers. Als hoofdpersonage, een weer tot leven gebrachte revolverheld, is het jouw taak om deze metalen vijanden te verslaan. Maak je geen zorgen als je wordt verslagen – een enigszins gekke wetenschapper garandeert jouw wederopstanding met extra upgrades.

Het spel biedt een uitdagende combinatie van twin-stick shooter gameplay en elementen van rogue-like games. Elke nieuwe uitdaging kan het einde van jouw personage betekenen, maar er zijn upgrades beschikbaar die spelers in staat stellen om de capaciteiten van hun protagonist te verbeteren en door te gaan naar steeds uitdagender levels.

Eindeloze mogelijkheden

Dust & Neon heeft een breed scala aan wapens om uit te kiezen, zodat spelers altijd nieuwe speeltjes hebben om mee te experimenteren. Met verschillende bazen die verspreid zijn over de verschillende levels, is er altijd een nieuwe uitdaging om de spelers bezig te houden.

Het spel bevat unieke permanente vaardigheden en spelers kunnen ook tijdelijke tonics vinden tijdens elke speelronde, wat het spel nog strategischer maakt. Er zijn drie verschillende missiemodi beschikbaar: Kill All, Train Heist en Sabotage. Samen met de verschillende levels om te verkennen, is er meer dan genoeg om spelers bezig te houden.

De unieke toekomstige versie van het Wilde Westen Dust & Neon biedt een unieke draai aan het Western-genre door sciencefiction-elementen te introduceren in de klassieke Wild West-omgeving. Het onderscheidende grafische stijl en de graphics maken het spel uniek en de rogue-like gameplay houdt spelers betrokken en alert.

Dust & Neon is een spannende aanwinst voor de groeiende lijst van exclusieve games van Netflix. Het biedt een unieke en uitdagende gameplay-ervaring die spelers urenlang geboeid houdt. Dus waar wacht je nog op? Stof je revolver af, pak je upgrades en maak je klaar om de robotoverheersing in het Wilde Westen te bestrijden! Vergeet niet dat het spel alleen beschikbaar is voor Netflix-abonnees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *